Головна » 2017 » Квітень » 23 » Russian Racing: Огляд гри
21:06
Russian Racing: Огляд гри

Вчора ввечері я відправився в район 1, щоб поганяти на своїй машині 14 по трасі 3. Так, вона обійшлася мені в цілих вісімсот баксів, до того ж на неї навішені найкрутіші деталі, які я зміг знайти у п'яного автомеханіка Інокентія. Їх там, правда, був всього один комплект, а й це круто, правда ж? Змагатися мені довелося, по випадковості, з проїжджали повз експериментальними автомобілями-роботами. Ось звезли, так звезли - ці комп'ютерні дурилки зовсім не вміють їздити. Але місцевих пацанів це, мабуть, не парило, і вони віддали мені мій виграш з моєї ставки на мою ж перемогу. Ну все, ще один заїзд завтра - і можна буде купити машину 15! 

Яке все-таки ємне, велике і могутнє слово - "треш". Він багаторукий і багатоликий, як індійський бог. Якщо пощастить - повернеться до вас позитивною стороною. Бувають адже такі "покидьки індустрії", що ні відірвешся. А ось якщо встав не з тієї ноги - то може і іншою стороною прилетіти. У прямому, так би мовити, сенсі. 

Незграбний уламок цивілізації, який дістався мені в цей раз, нітрохи не нагадує шедевральную отвязность справжніх треш-продуктів. Але хто знає, раптом там, під непоказною оболонкою, ховається скарб?

Росії Гонки

Фінансове питання буде вирішене через одну гонку. Остаточно і до кінця гри.

Ні, я не перший, хто попадається на таку просту хитрість. Пам'ятайте - "пиляйте, Шура, пиляйте"? Це з тієї ж серії. Сайт розробника і клоновані рекламні тексти в так улюбленому нами стилі "ну чисто реально пацанська гра, гадом буду" так і намагаються натякнути, що всередині щось є. Але відкрию секрет: єдине, що варто розпиляти в даному випадку - диск з грою. 

Це була, так би мовити, коротка рецензія. Але хтось може бути не задоволений настільки лаконічним підбиттям підсумків. Що ж, припустимо, ви скачали (ні, ми не за піратство, але борг закликає економити гроші читачів в екстрених випадках) даний продукт. Що вас чекає? 

Давно забута ситуація, коли у розробників не вистачає грошей на ліцензування машин, а фантазії, щоб придумати оригінальні назви, теж не завезли. В результаті - назв немає взагалі. На офіційному сайті нам обіцяють вісімнадцять машин, вони не брешуть: так і є, з "машини 1" по "машину 18". 

"Супер-реалістична, барвиста графіка і відмінна фізика": все, що можливо, було скопійовано з NFS далеко не останніх серій, а решта, на що не вистачило программерскую таланту (нормальний світ, "нітро" -размитіе, обрахування зіткнень.), просто проігноровано.

Фінансова система - приблизно адекватна тій, що відбувається в гаражі у п'яного автомеханіка. Все, що за межами, не існує. Той факт, що гроші в офіційному релізі називають "бабками", показує на яку аудиторію розрахований продукт. А ставки на власну перемогу - як це вам подобається? 

Гоночна траса являє собою відмінне видовище - хтось добрий розмітив шлях, по якому вам потрібно буде сідати, акуратними зеленими стрілочками. Прямо по міському асфальту. Дуже зручно, хоча і без цього заблукати б не вийшло.

Росії Гонки

Вивіска "Продукти" - тут російський дух, тут Руссю ... хм ... Не треба таких асоціацій.

Не можу уявити собі гравця, для якого противники здадуться досить розумними, щоб про них взагалі пам'ятати. Такі, напевно, існують, але для інших гра буде виглядати, як один великий одиночний заїзд. Таким чином, пропадає всякий стимул заробляти віртуальні гроші. Ні з ким тут змагатися в багатстві і крутизні. І навіть на фотосесію вас з машиною, як це було в NFS Underground , не запросять. 

Досить негативу? Хочеться почути про продукт що-небудь хороше? Що ж ... Як і завжди, мінімальним вимогою є сам факт запуску гри. Так, запускається. Навіть не вилітає відразу після старту. І, що вже зовсім ні в які рамки, фатальних багів так і не виявлено. Чи не вважати ж такими помилки у висвітленні, провалені полігони і нефільтровані текстури. Так, і зверніть увагу на світиться вихлоп у машин - неймовірне видовище.
 

***

 А все інше - один суцільний мінус.Мінуси:
 Як і завжди, плюсом є факт працездатності гри. Плюси:

Відверто поганий продукт, що не заслуговує навіть одиниці. Ставка на "вітчизняного виробника" не спрацювала, а грати в щось з чистого патріотизму не тягне. Занадто багато хороших ігор створено нашими розробниками, щоб розмінюватися на сміття. 
 

 

Переглядів: 615 | Додав: sluty | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar